LEDIGA JOBB

Mer och fler

Elcent växer från det lilla ägarledda företaget till en modern utmanare i branschen. Med fler intressanta roller skapar vi utvecklingsmöjligheter vilket motiverar medarbetarna och skapar attraktionskraft till oss. Nu arbetar vi aktivt med våra erbjudanden och ökar våra marknadsandelar inom installation, automation och passagesystem

Just nu söker vi entreprenadmontör och systemintegratör

Vill du jobba med service, där kommunikation, servicekänsla och relationer kommer först? Vill du jobba i ett företag där personalen har rätt förutsättningar med fina servicebilar, rätt utbildning och tydlig struktur. Nu söker vi ny talanger!

Läs mer om vår automationsteknikertjänst

Automationstekniker

 

Elcent AB

Elcent är ett växande bolag som jobbar mot stabila företagskunder, där vi utför alla typer av el-, tele- och datainstallationer, styr- och reglerteknik samt elservice. Vi är verksamma inom Göteborgsregionen, med utgångspunkt från Västra Frölunda. Elcent är en del av en innovativ koncern med stark tillväxt som erbjuder sina medarbetare en motiverande miljö med stor delaktighet, där det förutom el finns bolag inom bygg och inredningssnickeri, rörläggeri, ventilation, mark och anläggning, byggsmide, och teknisk fastighetsförvaltning.

Kontakt:

Telefon: 031- 87 88 68
E-mail: ansokan@elcent.se

ANSÖK DIREKT

Telefonnummer (obligatoriskt)

Adress

Postnummer

Stad

Exempel på tidigare anställningar:

Bifoga CV (valfritt)

Bild på dig (valfritt)