LEDIGA JOBB

Ledande montör och Serviceelektriker

Vill du jobba med service, där kommunikation, servicekänsla och relationer kommer först? Vill du jobba i en atmosfär där personalen har rätt förutsättningar med fina servicebilar, rätt utbildning och tydlig information. Nu söker vi både serviceelektriker och ledande montör!

Vad vi gör och värderar

Viktigast av allt i Elcent är vår personal. Vi tror att det som ger nöjda medarbetare är att man hör hemma på sin arbetsplats, att man behövs och att man blir stimulerad. Vi tycker det är viktigt att vår personal har rätt förutsättningar att utföra sitt jobb – allt ifrån att alla ska få rätt information och ha möjlighet att utvecklas till att vår personal ska ha de verktyg de behöver.

Vi tror på eget ansvar, där individen bidrar till att bygga gruppen. Det är viktigt att kunna påverka sitt företag, där vi jobbar med öppen kommunikation och uppföljning via personal- och arbetsplatsmöten.

Elcent är ett fristående bolag i Buildakoncernen (builda.se), en innovativ koncern med stark tillväxt som erbjuder sina medarbetare en motiverande miljö med stor delaktighet. Våra kunder är kommersiella, kommunala och statliga fastighetsägare.

Arbetsbeskrivning Ledande montör

Förutom att själv utföra installationer kommer du ansvara för att arbetet bland övriga montörer fortlöper, strukturerar upp de projekt som ska utföras samt fungerar som en direktlänk mellan montörer och företagets VD. Som person är du en naturlig ledare som tar ansvar för att dina medarbetare mår bra och kan göra ett bra jobb. Du är affärsmässig och har ögon för att hitta uppdrag, du har ett lösningsfokuserat arbetssätt och uppskattar problemlösning. Vidare är du en god relationsskapare med såväl kunder som med de personer du leder i det vardagliga arbetet.

Arbetsbeskrivning Serviceelektriker

Du kommer att arbeta i projektform tillsammans med andra montörer från start till mål. I ditt vardagliga arbete ansvarar du för direkta kundkontakter, så vi söker dig som har hög servicekänsla, kan arbeta självständigt med hög yrkeskunskap och laganda. Vi förutsätter att du vill utvecklas tillsammans med oss och vårt mål är att vara den bästa och trevligaste elfirman att arbeta i. Du kommer att ha tillgång till servicebil och utgår normalt ifrån hemmet, så minst B-körkort är ett krav. Vi förutsätter att du har erforderlig utbildning.

Anställning och förmåner

Tjänsterna är tillsvidareanställningar på 100 %. Det är viktigt för oss att allting fungerar för dig, så vi tillhandahåller mobiltelefon, verktyg och servicebil. I anställningen har du lön efter avtal, friskvårdsbidrag och goda förmåner. Vi jobbar kontinuerligt med att vår personal har rätt utbildning och kunskap. Vi har regelbundna möten för våra medarbetare för att skapa struktur, god sammanhållning och gemenskap.

Elcent AB

Elcent är ett växande bolag som jobbar mot stabila företagskunder, där vi utför alla typer av el-, tele- och datainstallationer, styr- och reglerteknik samt elservice. Vi är verksamma inom Göteborgsregionen, med utgångspunkt från Västra Frölunda. Elcent är en del av en innovativ koncern med stark tillväxt som erbjuder sina medarbetare en motiverande miljö med stor delaktighet, där det förutom el finns bolag inom bygg och inredningssnickeri, rörläggeri, ventilation, mark och anläggning, byggsmide, och teknisk fastighetsförvaltning.

Kontakt:

Telefon: 031- 87 88 68
E-mail: ansokan@elcent.se

ANSÖK DIREKT

Telefonnummer (obligatoriskt)

Adress

Postnummer

Stad

Exempel på tidigare anställningar:

Bifoga CV (valfritt)

Bild på dig (valfritt)