skip to Main Content

Min viktigaste uppgift är att bidra till att lyfta människor. Vi ska koppla samman människor som jobbar bra tillsammans och tillsammans ska vi jobba bättre med varandra. Med det kommer resultat och en gravitationskraft, som kommer locka de bästa i branschen till oss.

Henric Dageus
VD

Arbetsbeskrivning

Bred roll med unika möjligheter

Montage

Du kommer ansvara för montaget av våra automationsanläggningar. Med egen kraft och med hjälp av våra duktiga montörer kvalitetssäkrar du estetiskt tilltalande installationer med rätt förutsättningar för en god funktion. För att lyckas med detta behöver du ha en praktisk ådra och en känsla för det estetiska. Tyngdpunkten ligger inte på installation men det kommmer krävas i en högre grad vid start. Du kommer på så sätt växa in i rollen med den praktiska förankringen som vi ser saknas i vissa delar av branschen idag.

Driftsättning

Du kommer jobba med drifttagning av våra tekniska system. Vilka system beror mest på dig och din ambitionsnivå och förmåga men du ser alla nya system som utmaningar du vill bemästra. Ditt teknikintresse lyser igenom och det avspeglar dina intressen även privat. Eftersom tjänsten innefattar praktiska inslag kommer du med lätthet förstå sambanden mellan de tekniska systemen i fastigheten. Därför kommer du snabbt veta om det är digitala, fysiska eller mekaniska problem när du ställs inför ett fel att lösa.

Programmering

Tjänsten innefattar programmering utifrån funktionsspecifikationer. Beroende av vilken nivå du går in med kan vi lägga svårighetsgraden efter dina förutsättningar genom att ta hjälp av våra samarbetspartners. Du har mycket god datorvana och har gärna utbildning i programmering inom C++, PLC/DUC-programmering och/eller SCASDA/HMI.

Det är av stor vikt att du har kunskap och erfarenhet om nätverksuppbyggnad och gärna också på fältbus-nivå eftersom kommunikation är en stor del av våra uppdrag.

Ansök idag

  Telefonnummer (obligatoriskt)

  Adress

  Postnummer

  Stad

  Exempel på tidigare anställningar:

  Bifoga CV (valfritt)

  Bild på dig (valfritt)

  • Teknik
  • Service
  • Entreprenad
  Back To Top