skip to Main Content
Lediga tjänster

Avdelningar med olika möjligheter

Teknik

Vår teknikavdelning växer. Vi har länge jobbat med belysningsstyrning och KNX. Vi utveckla nu erbjudandet med solenergi, elbilsladdning, passage, larm och fastighetsautomation. Vi är i ett uppstartsskede där vi lyfter ut verksamhetsområdet från vår traditionella elserviceverksamhet. Det ställer extremt höga krav på de första vi anställer. Vi har en erfaren och trygg arbetsledare på plats som skapar struktur och säkerställer affären. Vi söker nu någon som vill vara med och bygga affären med möjlighet att ansvara för affärsområdet med en djup teknisk approach.

Service

Serviceavdelningen är vår basaffär. Vi har en fungerande elserviceavdelning sedan många år. Det vi gör nu är att skapa utvecklingsmöjligheter för elektriker med högre ambitioner både i ledarskap och kundansvar. Vi skapar team som man följer och utvecklas i utifrån sin egna förmåga. Enda riktlinjen är att det ska vara människor som jobba bra tillsammans både externt och internt. Just nu behöver vi stärka våra team med duktiga serviceelektriker med starkt kundnöjdhetsdriv.

Entreprenad

Vi utvecklar vår entreprenadavdelning som ett stöd till vår serviceverksamhet. Entreprenader är av vikt för oss för att få en jämn arbetsbelastning och att säkerställa sysselsättning och ge möjligheter till eftermarknad. Det skapar en trygg anställning med en bra balans mellan entreprenad och service. Just nu söker vi entreprenadelektriker med minst 2 års arbetslivserfarenhet inom elinstallation.

Ansök idag

  Telefonnummer (obligatoriskt)

  Adress

  Postnummer

  Stad

  Exempel på tidigare anställningar:

  Bifoga CV (valfritt)

  Bild på dig (valfritt)

  • Teknik
  • Service
  • Entreprenad
  Back To Top